zondag 11 juli 2010

Dag 11:Orlando/Daytona Beach/Oldtown

Vandaag lekker tot half 10 geslapen,ontbeten en toen met zn alle naar Daytona Beach,het leek ons zo leuk om met je auto het strand op te gaan.
Het was wel wat verder rijden dan we dachten en hebben ook nog in de file gestaan,maar uiteindelijk kwamen dan toch aan,even zoeken waar je het strand op kon en toen nog een plekje zoeken,want het was zaterdag dus erg druk.






Wat een heerlijk strand weer zeg en ook de zee was weer heerlijk warm en met lekkere golven.
Het was er ook wat minder druk dan in Clearwater.
Op de terugweg zijn we ook nog even langs het circuit gereden,wat is dat groot zeg en best wel cool om te zien.
We moesten ook nog boodschappen doen,dus op naar de Wal Mart,Syl wilde graag pannenkoeken eten,dus we hebben iets van wafelmeel meegenomen,maar uiteiendelijk hebben we er lekkere pannekoeken van kunnen bakken en voor Ger en Marciano weer een grote biefstuk,die zijn hier heerlijk,gehaald.
Na het eten en douchen nog even naar Oldtown voor de parade van de oude auto's,maar we waren net te laat,dus nog even de kermis op,waar Ger met Reynaldo is wezen karten,grappig,want hier hebben ze karts waar je met z'n tweeën in kan en daarna natuurlijk weer even naar de gokhal,blijft leuk,Reynaldo vind het basketballen helemaal leuk en Syl speelt steeds maar deal or no deal.






Om half 12 waren we weer thuis,waar we nog even hebben gezeten en toen ons bed in zijn gegaan,want je bent hier s'avonds echt helemaal kapot,natuurlijk ook door de warmte..
Morgen de Wk finale kijken,spannend!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten