donderdag 8 juli 2010

Dag 7:Orlando/Downtown Disney voetbal kijken


Vandaag geslapen tot 8 uur,lekker relaxed gedaan en even gezwommen,vooral Reynaldo vind ons zwembad helemaal geweldig.
s'Middags naar Downtown Disney gereden om ergens voetbal te kijken,na even te hebben rondgelopen zijn we uiteindelijk met nog wat Oranjefans bij een Ierse Pub beland en hebben we daar de halve finale Nederland-Uruguay gekeken die we gelukkig gewonnen hebben!
Ondanks dat het niet zo'n feest was als verleden week op Times Square in New York,was het toch even gezellig en gaan we daar zondag ook de finale kijken.
Omdat we allemaal in het oranje waren werden we ook de hele dag aangesproken door Mexicanen,Argentijnen en natuurlijk Amerikanen die ons allemaal feliciteerden,dat was wel grappig om mee te maken.
We hebben nog wat mensen ontmoet die ook uit Den Haag komen die daar zondag ook weer gaan kijken en ik heb op het forum ook nog een berichtje achtergelaten of mensen daar komen kijken,dus wie weet wordt het nog een feestje daar,als we winnen natuurlijk...

Na de wedstrijd zijn we nog even langs de Flea Market gegaan,die heb je hier ook veel en lijkt een beetje op de Beverwijkse Bazar in het klein,maar dat stelde dus weinig voor.
Daarna nog even langs de Nike Factory gegaan waar we nog wel wat dingen hebben gekocht.

Wij zijn bij Cici's pizza wezen eten,daar kon je pizza,pasta enz eten zoveel je wilde voor 5,99$ en dat kon je wel zien ook aan sommige mensen die er zaten..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten