maandag 19 juli 2010

Dag 19: rijden naar Miami,strand en zwembad

Vanmorgen om kwart voor 10 vertrokken van onze villa,het eerste gedeelte van de rit naar Miami was vooral heel veel bos en af en toe een afslag,soms reed je wel 40 mile zonder ook maar iets tegen te komen..
Om kwart over 12 zijn we bij de MC Donalds gaan eten in Palm Beach,daarna weer verder gereden,op een gegeven moment kwamen we zelf op een 7 baans weg!
Om ongeveer kwart voor 2 kwamen we dan bij ons hotel(Best Western Oceanfront Resort in Bal Harbour) aan,het is een klein hotel tussen al die grote,dat wist ik al van internet en het is natuurlijk wel even slikken als je uit een grote villa komt en dan naar een hotelkamer verhuist,maar op zich is er niks mis mee,er zit zelfs een keukentje in met alles erop en eraan en 1 grote slaapkamer met 2 grote bedden en een woonkamer met een bedbank,waar Ger en ik weer in slapen..
Toen we uitgepakt hadden zijn we eerst lekker naar het strand gegaan,wat gelijk aan ons hotel grenst,wat een heerlijk strand hier zeg en de zee is ook weer zo mooi blauw en met lekkere hoge golven.
Na 2 uurtjes zijn we naar het zwembad gegaan,er zijn er 2,ze zijn niet groot maar wel weer met heerlijk warm water!
Nadat we allemaal gedoucht hadden(dat ging in de villa lekker snel met 2 badkamers,dus nu we er 1 hebben moeten we daar even meer tijd voor uittrekken),zijn we op zoek gegaan naar een restaurant en na even te hebben gelopen kwamen we bij Flannigans,daar hebben we heerlijk gegeten,het is ook een heel leuk restaurant met heel veel foto's van vissers en hun vangst en een aquarium,grote bar,gameroom,dus voor iedereen wat.
Daarna nog even over het strand teruggelopen en natuurlijk weer een potje gekaart en toen zijn we naar onze kamer gegaan waar we nog even tv hebben gekeken,Amerika's got talent!
Morgen misschien kijken bij South Beach.

2 opmerkingen:

  1. Ja dat zal een klein overgangetje zijn van de villa naar het hotel. Maar je zit wel direct aan het strand, en dat is prachtig natuurlijk.

    Nog veel plezier !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor je reactie!
    Vandaag naar ocean drive en southbeach geweest,fantastisch!!

    BeantwoordenVerwijderen