woensdag 14 juli 2010

Dag 14: Villa en SHOPPEN!!!




Vandaag heerlijk rustig aan gedaan,we hebben eerst lekker gezwommen en buiten in de zon gezeten,hier ook nog geluncht en zijn om 2 uur van huis gegaan.
We zijn naar de Prime Outlets gereden,dit rit erheen is al leuk,er zijn zoveel leuke dingen te zien op de International Drive!
De Prime Outlet zelf is echt geweldig,wat een winkels zeg!!
We hebben ook lekker veel gekocht,oa bij Ecko,Ed Hardy,Ralph Lauren,Converse,Disney Store en natuurlijk bij Guess,daar hebben we het meeste gekocht en scheelde het ook het meest in prijs met Nederland!
Buiten was het weer stikheet en in de winkels was het gelukkig heerlijk en al je daar eenmaal aan het inslaan bent,kan je ook niet meer stoppen,haha.
We hebben daarna nog bij KFC gegeten en zijn nog even boodschappen gaa doen in de Wal Mart,dus we waren pas om 10 uur thuis.
Nog even hebben we een potje gekaart en ditkeer heeft Sylvana gewonnen en Reynaldo is tweede geworden,maar was daar helemaal niet blij mee..
Toen Reynaldo in bed lag,zijn we even alle kleren gaan passen en lagen Syl en ik in de clinch over wie nou welke shirts had gekocht,haha,zo hebberig wordt je er nou van...
Morgen gaan we naar Hollywood Studio's,kijken of het hetzelfde is als in Parijs!

1 opmerking:

  1. Weer een lekkere shopdag achter de rug!!
    Veel plezier morgen bij de Hollywood Studio's...
    Is een stuk groter als in Parijs.

    BeantwoordenVerwijderen