donderdag 8 juli 2010

Dag 8:Orlando/Magic Kingdom

Vandaag weer om 8 uur opgestaan,de kids om 9 uur,lekker ontbeten en toen om 10 uur op weg naar Disney's Magic Kingdom.
Het leek rustig op de weg,maar toen we bij de parkeerplaats aankwamen was het toch al vrij druk.
We zijn met de boot naar de overkant gegaan en bij de entree was het wel redelijk rustig gelukkig..
Als eerste zijn we fastpass tickets voor Buzz Lightyear gaan halen en toen in Speedway gegaan,dat was gelukkig niet zo druk en erg leuk,Buzz Lightyear was toch wat anders dan in Parijs,maar net zo leuk en zoals altijd had Marciano weer de meeste punten gescoord..





Daarna zijn we fastpass kaarten voor Splash Mountain gaan halen en zijn we naar Pirates of Caribbean gegaan,dat is Reynaldo's favoriete attractie,Splash Mountain vonden we echt geweldig en een beetje water is ook heerlijk in die hitte!!
Verder zijn we nog in het treintje geweest en in Big Thunder Mountain,Tom Sawyer Island en als afsluiting Small World,die toch ook weer anders was als in Parijs.
Daarna hadden we het wel gezien,we waren allemaal doodop door het lopen en de warmte,het was inmiddels toch alweer een uur of 7.
We zijn toen nog even boodschappen bij Wall Mart gaan doen en hebben daar lekker biefstukken gehaald die we thuis lekker hebben gebakken,die waren heerlijk!
Verder hebben we nog lekker even gekaart(31 en),wat we bijna elke avond doen..
Morgen gaan we een dagje stran doen,ik hoop zo'n mooi wit strand te zien zoals op de plaatjes,maar welk strand zien we morgen wel..

2 opmerkingen:

  1. Hoi mensen wat een lekkere dag in Magic Kindom hebben jullie gehad.

    Je schrijft : hoop zo'n mooi wit strand ...

    Advies voor zo,n strand.. Clearwater Beach lekker in de buurt van Pier 60, daar kun je ook stoeltjes huren, en het water nou daarin hoef je echt niet door te komen ;-)

    En anders de andere kant, Cocoa Beach, wij doen altijd beide stranden aan in de vakantie. De eerste is ...denk ik ...wat jij wilt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou toevallig hebben we voor Clearwater gekozen,wat een heerlijk strand zeg,wel heel druk,maar heerlijk wit zand en lekker warm water.
    En aan de andere kant wiilen we misscien nog naar Daytona...

    BeantwoordenVerwijderen