zondag 18 juli 2010

Dag 18: weer shoppen,villa en inpakken!


Vandaag nog even een paar boodschappen gedaan dit keer bij de Publix,dat is wel een stuk duurder dan de Wal Mart,maar alles ziet er ook een stuk verzorgder uit!
Daarvoor zijn we nog maar een keer naar de Premium Outlet gereden,want we wilden allemaal toch wel graag een broek van True Religion,die zijn in Nederland zo verschrikkelijk duur en hier 99 dollar,dus ongeveer 85 euro,dus dat scheelt echt veel..

s'Middags lekker de hele middag bij de villa gebleven,heerlijk gezwommen,gekaart en natuurlijk in de zon gelegen en er moest natuurlijk ook nog van alles ingepakt worden...
Nou dat past allemaal maar net hoor,we hebben 3 grote koffers,2 kleine,2 grote tassen en nog een laptop tas en strandtas en dit moet morgen allemaal in onze Dodge Charger!!!
Ik denk dat we allemaal erg krap zitten op de weg naar Miami,haha,maar ja dat zien we morgen wel..

4 opmerkingen:

  1. Wat een gevecht is het altijd huh met de koffers, heel erg herkenbaar. Lekkere dagen hebben jullie gehad hoor. Nog een een goede trip richting Miami!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk heh dat shoppen. Het wordt pas leuk als je al die koffers weer in je auto thuis moet meenenem, dan wordt het pas vechten.
    Goede reis,
    groetjes
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Veel plezier in Miami. Benieuwd wat er daar nog allemaal bijkomt voor in de nu al overvolle koffers...Dat wordt straks laagjes dragen in het vliegtuig!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat vliegt de tijd dan ineens voorbij zeg ... Bij ons barsten de koffers ook altijd uit hun voegen ;-) ! Goede trip naar Miami !

    BeantwoordenVerwijderen