vrijdag 16 juli 2010

Dag 16: Shoppen en Old Town

Vandaag zouden we eigenlijk naar Cocoa Beach rijden,maar omdat het s'ochtends al half bewolkt was en er thunderstorms werden verwacht hebben we dat toch maar niet gedaan.
Dus zijn we nog maar een keer gaan shoppen!!Dit keer in de Premium Outlets,iets kleiner dan de Prime,maar net zo leuk en we hebben weer het nodige gekocht,haha.
Om 3 uur was het zo warm dat we maar terug naar de villa zijn gereden om te gaan zwemmen,het werd al aardig donker om ons heen en na ongeveer 5 minuten zwemmen ging het al flitsen om ons heen.
Dus maar weer het water uit en onder het afdakje hebben we een potje zitten kaarten.
Ondertussen ging het een beetje waaien en het water kwam met bakken uit de hemel,het onweerde ook aardig,alleen was dit onze eerste thunderstorm en had ik het wat heftiger verwacht....

s'Avonds zijn we in Oldtown gaan eten,weer bij Kool Katz en daarnna nog even naar de gokhal gegaan en hebben we al onze bonnetjes ingeleverd en heeft Reynaldo een basketbalspel uitgekozen,nog even het kermisje opgeweest en toen op weg naar de Wal Mart voor de laatste keer.
We hadden nog een paar boodschapjes nodig en een koffer...
We zagen al veel mensen lopen met koffers in de Wal Mart en nu begrijpen we waarom,we kochten nl een koffer voor 49 dollar en daarin zat nog een koffer en 1 grote tas en nog 2 kleine tassen,dus 5 in 1!!!
Om 11 uur waren we weer thuis en was het al bijna bedtijd.
Morgen gaan we een dagje chillen bij de villa en s'avonds naar Magic Kingdom voor het vuurwerk!

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk is dat, een beetje actie, een beetje chillen haha..

    Veel plezier bij het vuurwerk hoor, ben benieuwd of je ook nog een mooie foto plaatst?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi,
    Bedankt voor je reacties en de foto's plaats ik in Nederland weer,ik heb nl mijn kabeltje vergeten!!

    BeantwoordenVerwijderen