vrijdag 9 juli 2010

Dag9:Orlando/Clearwater Beach

Dag 9; Orlando/Clearwater Beach

Vandaag hebben we heerlijk een dagje strand gedaan,s'ochtends even gekeken naar welk strand we zouden gaan en toch gekozen voor Clearwater Beach.
We vertrokken om half 11,het was een lange saaie weg die bij Tampa pas wat leuker werd en uiteindelijk kwamen we om ong kwart over 12 aan in Clearwater,het plaatsje zelf zag er echt heel leuk uit met veel mooie hotels en huizen.
Het strand was echt heerlijk,mooi hagelwit zand en een blauwe en vooral voor mij belangerijk,warme zee!!







Ik denk dat we allemaal minimaal een uur en Reynaldo constant in de zee zijn gebleven,we zijn dan ook allemaal erg verkleurd en verbrand en dat in die paar uurtjes...

Toen we terugreden zijn we gestopt bij Old Town(Kissemee),we waren daar al een paar keer langsgereden,maar van de buitenkant leek het niet zoveel,maar wat een leuk stadje zeg!!





We hebben daar eerst gegeten bij Kool Katz en hebben daarna even rondgelopen en in de gamehall gespeeld,we hebben tig bonnen gewonnen, maar we gaan toch nog wel een paar keer terug en wisselen ze dan allemaal tegelijk in.
Verder was het daar Bike Night,dus er waren heel veel motoren en wat voor,echt supercool,met led lampjes,mega hoge sturen en natuurlijk heel veel Harley's!
Nadat Syl en Reynaldo nog even in de achtbaan waren geweest zijn we toch maar weer teruggereden naar de villa,want we zaten nog steeds onder het zand en moesten allemaal nog douchen..

1 opmerking: