woensdag 14 juli 2010

Dag 13: Animal Kingdom


We zijn alweer op dag 13 beland..Het gaat ons veel te snel en we hebben het nog steeds geweldig naar ons zin!
Vandaag zijn we naar Animal Kingdom geweest en we vonden het super.
We wisten natuurlijk niet wat we moesten verwachten,dus dat is eigenlijk nog leuker.
Als eerste hebben we fastpass gehaald voor Expedition Everest,daarna hebben we gelopen door de jungle track Maharajah doen,daarna zijn we met de Wildlife train gegaan,toen zijn we een fastpass gaan halen voor de Kilimanjaro Safari en hebben we even wat gegeten bij een soort rivier en hebben we gelijk de vissen en schidlpadden gevoerd.
Na de lunch konden we al de Safari gaan doen,die vonden we echt heel erg leuk,we hebben ook echt veel beesten van dichtbij gezien,de weg was hobbelig en we gingen ook af en toe door het water,dus het was net of je echt in de jungle was..


Daarna konden we gelijk doorlopen naar Expedition Everest,ik en Syl wisten al een beetje wat er ging gebeuren,maar de rest niet,dus dat was wel lachen,deze achtbaan ging echt heel hard en ook een stuk achteruit,Reynaldo vond het niet zo leuk!
Daarna zijn we naar dinoland gegaan en zijn we in Dinosaur geweest,die was ook echt heel gaaf,Syl heb alleen maar zitten schreeuwen!
Ondetussen was het zo warm dat we eigenlijk weg wilden,maar Syl wilde persee nog in de Kali River Rapids,dus zijn we toch maar in die ellenlange rij gaan staan,er stond 80 min,maar we hebben gelukkig maar 45 min gestaan.
De attraktie op zich was wel leuk en je werd ook echt wel zeiknat,maar het was ook wel snel voorbij..
Op weg naar huis zijn wel nog naar It's tough to be an bug( 3D) gegaan,gelukkig geen wachtrij en je ging ook lang The tree of life ,die was echt helemaal super gemaakt!
De voorstelling was ook heel leuk,maar opeens gingen de deuren open en moesten we eruit vanwege een storing.
Toen zijn we echt naar huis gegaan,we waren ondertussen bijna gesmolten,zo benauwd was het,we hebben onderweg bij de Pizzahut gegeten,was weer heerlijk.



Toen we thuiskwamen hebben we lekker met z'n alle gezwommen,zelfs toen het donker en al laat was,het water was ook nog heerlijk!
Zelfs tijdens een stortbui nog lekker buiten gezeten..


Morgen gaan we voor het eerst echt shoppen,we gaan naar de Prime Outlets,ik ben weer benieuwd!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten