woensdag 21 juli 2010

Dag 21:Everglades,Coral Gables


Vanmorgen naar het ontbijt zijn we naar de Everglades gaan rijden,best een aardige rit door little Havana,over Calle Ocho,dus wel een leuke rit.
Om ongeveer 12 uur kwamen we aan en we hadden gekozen voor Gator Park.



We zijn als eerste de rit op de airboat gaat doen,dat was echt helemaal super!!
We begonnen rustig en zagen links en rechts van ons wat alligators die op de boot afzwommen en daarna gaf hij lekker gas en gingen de oordoppen in en vlogen we echt over het water!!



Vooral de bochten waarom supercool,dan schoof de boot echt helemaal opzij.
Toen we weer teruggingen zagen we nog wat alligators en schilpadden en vogels,er waren ook tamme vogels die ze altijd voeren en toen we met die boot kwamen aanvaren,kwamen ze gewoon op de boot zitten en bij onze gids op zijn arm,dat was een leuk gezicht.
Na de airboot was er nog een wildlife show,die was ook weer erg leuk met oa een grote alligator,stinkdier,maki,schorpioen en een magagrote pad...
Na de show kon je met een alligator op de foto,wat Syl,Ger en Reynaldo hebben gedaan.
Toen we daar liepen kwam er ook nog een een redelijk grote slang op ons pad,dat vonden wij ook wel interessant,haha,die leven hier natuurlijk ook gewoon,maar gelukkig is dit de eerste die we tegenkwamen...

Om een uur of 3 reden we weer terug en zijn we nog door Coral Gables gereden,dat is zo'n beetje de oudste wijk hier en de rijkste wijk van de VS!! Een soort Wassenaar dus..
We hebben daar het Baltimore hotel gezien,echt heel erg mooi en ook voor de allerrijksten,daar hebben ooit oa Al Capone en Frank Sinatra gelogeerd.




Daarna zijn we nog langs de Venetian Pool gereden,dat is het grootste openluchtzwembad van Florida en helemaal in Venetiaanse stijl,dus erg mooi.





Toen moesten we nog even de uitgang zien te vinden,want het is echt een doolhof die wijk,maar we waren er gelukkig toch nog snel uit.

We hebben toen nog even lekker bij het hotel gezwommen en zijn weer wezen eten bij Flannigans.
s'Avonds zijn we weer richting Ocean Drive gereden en hebben we op Washington Avenue gewandeld,een erg leuke weg trouwens.
Wat mij hier wel opvalt is dat er hier erg veel zwervers zijn,echt jong tot heel oud overal zie je ze zitten of liggen,dat hebben we zelfs in New York niet gezien!
Op Washington Avenue zitten trouwens ook erg veel tattoozaken en bij een van die zaken (Salvation) laat ik morgen een tattoo zetten!!
Ik heb gekozen voor een flamingo met Miami eronder,vind ik een leuke herinnering aan deze stad!

2 opmerkingen:

  1. Het zijn nog drukke dagen, maar toch ook lekker relaxed rondgelopen in Miami.En voor morgen staan er al weer spannende plannen op het programma. Jullie genieten wel maximaal, lekker hoor. En leuk om iedere dag even bij te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekkere dag weer, enne veel succes morgen met de tattoo!!! Foto's hoor! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen