zaterdag 3 juli 2010

Dag 3: New York,voetbal Nederland-Brazilië




Dag 3:

We werden weer om ong 7 uur wakker en nadat we ontbeten hadden zijn we snel naar Times Square gegaan,want er was vandaag voetbal en niet zomaar een wedstrijd,nee het ging om de kwartfinale van het WK,Nederland-Brazilië,we hebben gekeken in een pub :TONICS en wat was het daar een gekkenhuis,het zat bijna helemaal vol met oranjefans,echt geweldig,we waren ook net op tijd binnen,want we hoorden dat je er later niet meer in mocht omdat het vol was.
Maar wat een wedstrijd zeg,we hebben met 2-1 gewonnen!!
En wat een feest daarna,bijna midden op Times Square,al die Nederlanders en Amerikanen die voor Nederland waren stonden feest te vieren,dit maken we echt nooit meer mee!!
Er kwamen zoveel mensen op af en ook zijn we heel veel op de foto gegaan,ik denk dat veel mensen het maar raar vonden al die mensen in het Oranje,haha,vooral Reynaldo is heel veel op de foto gegaan ,de mensen vonden hem heel leuk.
Er kwamen op een gegeven moment ook heel veel politieagenten op af om de mensen op de stoep te houden,want ze liepen midden op de weg..

Na een tijdje zijn we maar weer op de bus gestapt,want Sylvana en Reynaldo waren het zat,na eerst wat te hebben gegeten bij Mc Donalds.
Er zat zowaar een Nederlandse gids op de bus,die een beetje gestoord was,ze liep met een oranje boa en schreeuwde naar alle Hollanders en vertelde aan iedereen dat Nederland gewonnen had,ze was dus ook blij dat wij instapten!
We gingen eruit bij Ground Zero,wat een bouwput zeg,maar eerlijk gezegt vond ik er verder niet zoveel aan.






Vervolgens zijn we naar Battrery Park gelopen en hebben we de kaartjes voor de boot gehaald om naar het vrijheidsbeeld te gaan,het was gelukkig niet heel druk,dus binnen een half uurtje zaten we al op de boot.
De tocht met de boot was best leuk en we vonden het erg indrukwekkend om het vrijheidsbeeld van zo dichtbij te zien,het is toch iets wat je altijd op tv en in de films ziet,ofzoals ik in CSI..
We hebben even heerlijk gelopen en gezeten op Liberty Island en naturlijk heeel veeel foto's gemaakt,maar we zijn niet het beeld opgegaan,het was nl zo warm dat we daar de puf niet meer voor hadden..
Nadat we weer van de boot kwamen zijn we op zoek gegaan naar een pizzaria,maar die vonden we niet 1 2 3,want we liepen bij Wall Street en daar was al best veel dicht om 18.30,dus nog maar een stukje verder lopen dan en daar hebben we toch met zn vijven van een pizza van wel 1.20 m lang kunnen eten!!
Daarna nog even verder gelopen langs wat winkels en ja hoor,daar heeft Sylvana haar Uggs kunnen kopen voor 150 dollar,verderop zag ze nog een paar K Swiss voor de helft vd prijs,dus ook maar meegenomen en weer een stukje verder nog een paar leuke Nike's voor Reynaldo kunnen scoren,dus we zijn al lekker bezig.
We waren zo moe dat we uiteindelijk maar een taxi terug hebben genomen,dat moet je natuurlijk ook een keer doen als je in de stad van de Yellow Caps bent!
Zo waren we om 21.00 thuis en kon Syl nog even op internet beneden en Reynaldo alvast lekker naar bed.

4 opmerkingen:

  1. De derde dag alweer en jullie geraken al in het ritme. Ja wat een beleving zal dat zijn geweest tijdens en na de wedstrijd.

    Nou geniet lekker van de vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat zal zeker een ervaring geweest zijn, zo'n feest voor Oranje, misschien kun je wat foto's plaatsen??

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk al die ervaringen. Wij zijn inmiddels ook in The Big Apple, en gaan zo richting het Vrijheidsbeeld ;-) ! Heel erg benieuwd naar deze ervaring; wij gaan ECHT wel naar boven ! HAVE FUN !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De foto's zet ik in Holland ertussen,want ik heb geen kabeltje bij me!!

    BeantwoordenVerwijderen