zaterdag 3 juli 2010

Dag 1,dag van vertrek



Dag van vertrek.

Zo vandaag is het dan eindelijk zover..
We zouden om 8 uur gehaald worden,wij allemaal natuurlijk op tijd opgestaan,helemaal klaar,toen werden we gebelt dat het taxibusje een ongeluk had gehad en dat hij vaststond een in fle,dat begon dus al lekker!!
Maar ja uiteindelijk kwam er een ander busje en stonden we om 9.15 op Schiphol,we hadden online ingecheckt en nadat we daar onze tickets hadden uitgeprint konden we onze koffers droppen en naar de douane,de rij viel mee,dus daar waaren we zo doorheen.
Vervolgens nog even rondgelopen en toen konden alweer door de volgende controle bij ons vliegtuig,die duurde wat langer en we kregen allemaal rare vragen over wie de koffers had ingepakt en wat we gingen doen in Amerika enz..
We vlogen met United Airlines en hebben verder een goede vlucht gehad,ikzelf vond het wel verschrikkelijk lang duren,acht uur,maar de kinderen hadden er niet veel last van.

En toen kwamen we eindelijk aan op Washington Dulles,ik verwachtte natuurlijk een mega vliegveld ,maar dat viel wel tegen,het is een beetje oud vliegveld,stelt niet zoveel voor,vervolgens door immigrations,dat ging heel vlot,ondanks dat ik heel andere verhalen ook heb gehoord,toen even wat gegeten bij Wendy's en vervolgens weer wachten op onze volgende vlucht.
Uiteindelijk kwam ons vliegtuigje een kwartier later aan en lkonden we daar ook boarden,maar wat een klein vliegtuigje zeg,er konden maar 50 mensen in,ik vond het maar niks..
De vlucht zou 1 uur en een kwartier duren,dacht ik,maar na 3 kwartier gingen we al landen!!
We kwamen uiteindelijk om 18.15 al aan ipv 18.32,dus alles is qua tijd prima gegaan!
Op la Guardia waren de koffers er snel en vervolgen even wachten op de limosine,maar die man zagen we gelukkig ook na een kwartiertje.
De limosine was natuurlijk geweldig,we hadden er allemaal nog nog in gezeten,dus een hele belevenis.
Na ongeveer een half uurtje kwamen we aan bij ons htel,hotel Salisbury,het inchecken was zoo gepiept en toen naar onze kamer en wat is de kamer groot!!
Echt super en staan 2 bedden in de slaapkamer en 1 bedbank in de woonkamer,verder hebben we 3 inloopkasten(normaal hebben we altijd kastruimte tekort,dus dat is ideaal) en nog 1 kast waar gelukkig een kluisje instaat.
Na even wat boodschapjes te hebben gedaan,een straat verder en beetje te hebben uitgepakt,doken we allemaal om 10 uur ons bedje in,voor ons gevoel wat het toen natuurlijk al 4uur s'nachts...

1 opmerking:

  1. Wauw, dat is nog eens in "Style" binnen gereden worden zeg!!
    Geniet maar flink
    Groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen