zondag 18 juli 2010

Dag 17 : Villa en Magic Kindom

Vanmorgen zijn we lekker rustig bij de villa gebleven,beetje zonnen,veel zwemmen,vooral Reynaldo is het water niet meer uit te krijgen,eerst ging hij alleen maar met een bandje het water in,maar nu duikt hij al muntjes op van de bodem met een duikbril op en maakt hij een koprol!!
Waar een eigen zwembad al niet goed voor is!

Om ongeveer 5 uur zijn we naar Magic Kingdom gegaan omdat we een keer het vuurwerk wilden zien,we hoopten dat het iets rustiger zou zijn,maar toen we aankwamen stonden we gewoon nog in de rij om binnen te komen...
Als eerst zijn we Stitch Great Escape gaan doen,erg donker maar wel leuk,daarna even wezen eten en toen zijn we nog een keer in Buzz Lightyear geweest,daar hadden we fastpass kaartjes voor gehaald.



Toen leek het ons leuk om nog een keer in Splash Mountain te gaan,nou dat hebben we geweten,daar hebben we bijna 1,5 uur voor gestaan...Ger had geen zin om te wachten en die is uit de rij gegaan,maar uiteindelijk blijft het een super attractie!
Daarna naar de Haunted Mansion,daar stond inmiddels gelukkig geen wachtrij,het was ook totaal anders dan Parijs,dus erg leuk!
Inmiddels was het tijd voor het vuurwerk en wat een spectakel zeg,we vonden het allemaal geweldig,vooral ook met de muziek erbij en je stond echt midden in het vuurwerk,dus allemaal blij dat we dit toch hadden gedaan.



Het was inmiddels wat rustiger,dus zijn we nog in Pirates en Jungle Cruise geweest,toen was het echt tijd om naar huis te gaan,je moet natuurlijk eerst nog met de monorail en dan met het treintje naar je parkeerplek,dus dat duurt ook wel even.
We waren ook pas om half 1 thuis en allemaal gesloopt!

Morgen de laatste dag alweer hier...

1 opmerking:

  1. Wat is het snel gegaan hè?
    Wij zitten al weer een paar dagen thuis.
    Jullie hebben het ook erg naar je zin zo te lezen.
    Geniet nog van de laaste dag en alvast goede reis terug.

    BeantwoordenVerwijderen